Loading...
newborn fotografie fine art
Newborn fotografie fine art 2018-05-11T15:28:28+00:00

Newborn fotogafie fine art

Jullie zijn van harte welkom in mijn studio in Ermelo. Daar kunnen jullie uit een ruime catalogus van achtergronden diverse scenes kiezen waar jullie je kindje graag in zien terugkomen. Dit is maatwerk en jullie baby wordt gefotografeerd in mijn newborn studio op een speciale posing bag die goed ondersteund is zodat jullie baby comfortabel en veilig ligt.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Newborn fotogafie fine art

Jullie zijn van harte welkom in mijn studio in Ermelo. Daar kunnen jullie uit een ruime catalogus van achtergronden diverse scenes kiezen waar jullie je kindje graag in zien terugkomen. Dit is maatwerk en jullie baby wordt gefotografeerd in mijn newborn studio op een speciale posing bag die goed ondersteund is zodat jullie baby comfortabel en veilig ligt.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Ja, dat wil ik ook

Voor newborn fotografie fine art maak ik graag een passende offerte voor jou.

Portfolio

Ja, dat wil ik ook